Buitenverblijven door Barends Garden Design

Buitenverblijven door Barends Garden Design

Buitenmeubels

Elke tuin is uniek en weerspiegelt de stijl van de eigenaar. Het is daarom logisch dat u uw tuinmeubels zorgvuldig uitzoekt, zodat ze passen in uw tuin. Of u nu kiest voor teakhout, vlechtwerk of rvs, Barends Garden Design kan u deskundig adviseren. We werken hierbij samen met ‘de Fonteyn’.

Als u bij ons bestelt, krijgt u korting op de buitenmeubels van ‘de Fonteyn’.

In onze showroom kunt u een aantal sets bekijken.

Buitenkeuken

Om de hele zomer optimaal van uw tuin te kunnen genieten, is het natuurlijk fijn als u behalve barbecueën ook wat uitgebreidere maaltijden buiten kunt bereiden. Hiervoor kan Barends Garden Design buitenkeukens leveren van ‘de Fonteyn ’. Deze buitenkeukens kunt u in uw bestaande tuin laten plaatsen, maar het is natuurlijk ook mogelijk deze op te nemen in uw nieuwe tuinontwerp. Voor een impressie van wat mogelijk is kunt u kijken op de website van ‘de Fonteyn’ .

Omdat we exclusief dealer zijn kunnen wij u extra korting bieden op de buitenkeukens van ‘de Fonteyn’. Stuur ons een e-mail voor een prijsopgave, of bel ons.

Buitensauna's

In samenwerking met ‘de Fonteyn’ bieden wij de onder andere de Barrelsauna. Deze sauna heeft, zoals de naam al zegt, de vorm van een vat. Het voordeel van deze ronde vorm is dat er minder warmte, tijd én energie nodig is om de sauna op te warmen. Ook andere modellen zijn mogelijk, zoals de Silo en de traditionele modellen. Doordat al deze sauna’s gemaakt zijn van Canadees redcederhout, zijn ze, ook in ons klimaat, volledig bestand tegen weer en wind. Bovendien geeft deze houtsoort een heerlijke geur af. Deze buitensauna's zijn standaard uitgerust met een traditionele verwarming door middel van hete stenen.

Uiteraard krijgt u als klant van Barends Garden Design korting op de aanschaf van een sauna van ‘de Fonteyn’.

Buitenspa's

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woning. Er wordt steeds meer zorg besteed aan de mogelijkheden om buiten leven. U kunt een extra dimensie toevoegen aan uw tuin door de aanschaf van een buitenspa. Deze ultieme manier van ontspannen komt met onze buitenspa’s van ‘de Fonteyn’ binnen ieders bereik. Deze spa’s zijn zo ontworpen dat het verbruik van water en stroom zeer beperkt is. Voor ongeveer 1 euro per dag (verbruikskosten) heeft u elke dag de mogelijkheid heerlijk te ontspannen in uw eigen spa.

Om dat extra gevoel te ervaren bieden wij u de mogelijkheid om in onze showroom in een van de spa’s te komen proefzitten.

Uiteraard krijgt u als klant van Barends Garden Design korting op de aanschaf van een spa van ‘de Fonteyn’.

Contact Gegevens

Barends Garden Design

Landmanshof 17
3342 XD, Hendrik Ido Ambacht

T: 06-52549921
M: info@barendsgardendesign.nl

 

Onze Locatie

© 2024 Barends Garden Design. Alle Rechten Voorbehouden | Website door Power Internet